logo

Asuntosijoittajan markkinatietotyökalu

Vuokraovi.com Asuntoneuvos - vuokralaskuri ja hintalaskuri asuntosijoittajalle

Vuokraovi.com Asuntoneuvos on uusi palvelu, joka tarjoaa Suomen kattavimman ja luotettavimman markkinadatan Etuovi.comista ja Vuokraovi.comista asuntosijoittamisen tueksi.

Kaikki tarvittava asuntosijoittajalle

kuva
Asunnon etsiminen

Tukee uuden asunnon etsimisessä

Voit haarukoida sopivaa uutta sijoituskohdetta, arvioida asunnon arvoa Asuntoneuvoksen laskureilla.

Asunnon hinnoittelu

Auttaa asunnon hinnoitelussa

Voit verrata tämänhetkistä tarjontaa kartalla sijoitusasuntosi hinnoittelun tueksi ja voit vuokrata uudelleen tai myydä sijoitusasunnon kätevästi - Vuokraovi.comin ja Etuovi.comin ilmoitus on yhden klikin päässä!

Reaaliaikainen markkinadata

TULOSSA: Jatkossa saat käyttöösi

Reaaliaikaisen markkinoiden ylivoimaisen datan asuntosijoittamisen tueksi ja digitaalisia työkaluja vuokrasuhteen hallinnan tueksi.

kuva

Kokeile Asuntoneuvosta ilmaiseksi ja kehitä palvelua kanssamme

Voit nyt kirjautua Asuntoneuvos-palveluun käyttämällä Vuokraovi.comin käyttäjätunnuksiasi.

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia on tulossa! Miltä palvelu vaikuttaa? Lähetä meille palautetta ja toiveita Palaute-napista.

kuva

Hinta-arviolaskuri

Etuovi.comin dataan perustuva Hinta-arviolaskuri kertoo, millaista hintaa voisit pyytää asunnostasi. Olisiko ehkä aika myydä sijoitusasunto? Hinta-arvion avulla saat hintapyynnön kerralla kohdalleen!

kuva

Vuokralaskuri

Vuokraovi.comin dataan perustuvan Vuokralaskurin avulla voit arvioida millaista vuokraa voisit pyytää sijoitusasunnostasi vastaavien asuntojen vuokrapyyntöjen perusteella.

Kiinnostaako asuntojen hintakehitys?

Tilaa Etuovi.com asuntomarkkinakatsaus alueeltasi ja saat joka kuukausi kattavan asuntomarkkinkatsauksen sähköpostiisi. Asuntomarkkinakatsaus perustuu Suomen kattavimpaan asuntomarkkinadataan.

Uusimmat jutut Etuovi-blogissa